INFINITY DESIGN

Infinity Design is een klein bedrijf in de grafische sector. Dit houdt dus in dat wij ons bezig houden met het design van allerlei verschillende producten. Daarbij is het ook mogelijk om deze direct door ons te laten drukken. Men zou kunnen stellen dat het hier om een totaalconcept gaat. Van begin tot eind zit u bij Infinity Design goed. Momenteel zijn wij gevestigd in Aalten. Van hieruit helpen wij onze klanten via deze website online verder. Als design bedrijf houden wij ons bezig met het werken aan logo’s, roll-up banners, flyers, folders, menukaarten en nog veel meer.

Bij Infinity Design werken wij uiteraard vanuit een bepaalde filosofie. Er zijn een aantal kernpunten die in deze filosofie centraal staan. Door deze altijd in het achterhoofd te houden, zijn we van mening dat we onze werkzaamheden optimaal uitvoeren. We hebben het dan over de volgende punten:

Infinity Design

#1 De klant is koning

Het begint allemaal met het vaststellen dat de klant koning is. Dit nemen wij uiterst serieus. In design is het uitvoeren van werkzaamheden nogal gevoelig. Een klant moet wel echt blij zijn met het eindresultaat. Pas dan zijn ook wijzelf tevreden.
Dit betekent dat we met niks minder genoegen nemen dan een glimlach op het gezicht. We werken namelijk graag aan een goede relatie met onze klanten. We willen u het vertrouwen geven dat u op lange termijn op ons kan rekenen. Zelfs in het geval dat u ons maar één keer nodig lijkt te hebben. Half werk leveren komt niet in ons woordenboek voor.

#2 Communicatie is key

Verder zijn we van mening dat communicatie key is als design bedrijf. Er is namelijk sprake van zeer subtiele designtechnieken om tot een goed product te komen. Gezien de hoge mate van creativiteit is het belangrijk dat vooral precies duidelijk is waar u naar op zoek bent. Om dit te verzekeren, zorgen we voor een uitgebreide, doelgerichte communicatie. Hierdoor slaan we direct de goede weg in.
Mocht er dan na de realisatie van het design en het mogelijke drukwerk blijken dat het toch niet helemaal naar wens is? Dan is er altijd nog ruimte voor een aanpassing.

#3 Kwaliteit boven kwantiteit

Een derde en zeker niet onbelangrijk kernpunt van Infinity Design is dat kwaliteit boven kwantiteit gaat. Wat we nog vaak genoeg zien, is dat mensen bijvoorbeeld zo snel mogelijk zoveel mogelijk visitekaartjes willen inslaan om uit te delen. Of dat ze binnen een afzienbare periode veel menukaarten nodig hebben. Echter weten we bij Infinity Design als geen ander wat het averechtse effect is wanneer je te snel gaat. Je levert dan in op kwaliteit en dat is zeker niet de juiste strategie. Van een goed design heeft u jaren profijt. Het is onze ervaring dat een sterk design van bijvoorbeeld een logo, menukaart of flyer nog een lange periode voor een positief effect gaat zorgen. We doen er dan ook alles aan om deze kwaliteit te maximaliseren. Uw investering is dan ook echt goud waard in de praktijk!

Scroll naar top