GRAFISCH ONTWERP

Bij grafisch design is het namelijk belangrijk om een hoge mate van creativiteit te combineren met toepasbaarheid in de realiteit. We gaan dan ook steevast op zoek naar manieren om hier de ultieme combinatie van te vinden. Hierbij leggen we de nadruk op 3 belangrijke aspecten. Aan de hand van enkele voorbeeld leggen we uit waarom deze zo belangrijk zijn.

LOGO

In de eerste plaats is het natuurlijk belangrijk dat een logo een hoge mate van visuele aantrekkingskracht kent. In het ideale geval wordt het oog van uw doelgroep namelijk direct getrokken tot bijvoorbeeld uw logo of een ander product. Het moet een bepaalde indruk achterlaten. Visuele aspecten van een effectief design dragen hier zeker aan bij.

Ceytech
Infinity Design

VISITEKAART

Daarnaast is ook herkenbaarheid van groot belang. Dit creëren we door van enkele unieke kenmerken gebruik te maken voor bijvoorbeeld een visitekaart. Kenmerken die direct betrokken zijn bij uw persoon of uw bedrijf. Hierdoor ontstaat er een connectie met de mensen waaraan u het laat zien. Dit is belangrijk om ook een blijvende indruk achter te laten. Op lange termijn plukt u hier de vruchten van.

FOLDERS

Tenslotte hechten we bij Infinity Design ook veel waarde aan overtuigingskracht. Zo moet een folder bijvoorbeeld niet alleen mooi en herkenbaar zijn, maar de juiste personen ook overtuigen om tot actie over te gaan. U heeft namelijk een bepaald doel dat u door middel van het design hoopt te bereiken. Dit doel verweven wij in het design. Hierdoor heeft het design ook daadwerkelijk waarde voor u.

Multivloer

0

Scroll naar top