PORTFOLIO

Bij Infinity Design hebben we intussen een mooi en divers portfolio weten op te bouwen. Iedere keer dat we een opdracht met succes voltooien, voegen we weer een voorbeeld aan ons portfolio toe. Dit doen we specifiek omdat het voor u als potentiële nieuwe klant een hoop voordelen te bieden heeft. Te denken valt aan:

  • Een verwachtingspatroon creëren: Het is vanzelfsprekend vooraf erg lastig om te weten wat u kunt verwachten op het moment dat er geen voorbeelden van ons werk zijn. Vandaar dat we ook speciaal deze portfolio ter beschikking stellen zodat u een verwachtingspatroon kunt creëren. U weet aan de hand van de voorbeelden namelijk ongeveer wat u aan ons heeft. De eerder uitgevoerde opdrachten staan simpelweg voor dat wat we ook voor u kunnen betekenen.
  • Kijken of er een match is: Aan de hand van ons portfolio ziet u ook meteen of er sprake van een match is. Voldoen de voorbeelden ongeveer aan dat waar u naar op zoek bent? Dan is de kans groot dat we een goede samenwerking tegemoet gaan. Elke dag weer blijven we bij Infinity Design op zoek gaan naar manieren om ons verder te verbeteren. Dit is een continu proces. Zo blijven we iedere dag weer groeien naar een hoger niveau.
  • Inspiratie opdoen voor eigen design: Tenslotte biedt een portfolio ook een kijkje in dat wat andere bedrijven eerder hebben laten uitvoeren door ons. Misschien heeft u nog helemaal geen inspiratie voor dat waar u naar op zoek bent. Het voorbij zien komen van enkele voorbeelden kan hier dan serieus aan bijdragen. Door een blik te werpen op ons portfolio krijgt u direct al een beter idee over wat de mogelijkheden zijn.

Voorbeelden van het werk van Infinity Design
Bekijk hieronder voorbeelden van ons werk. U ziet waarschijnlijk al snel dat bepaalde aspecten hierin terugkeren. Aspecten waarvan we ook in onze werkwijze aangeven dat deze in al ons werk terugkomen. Visuele aantrekkingskracht, herkenbaarheid en overtuiging. Bent u aan de hand van ons portfolio overtuigd van onze kennis en kunde? Dan is dit een mooi moment om contact op te nemen voor het bespreken van een mogelijke samenwerking. We horen uiteraard graag van u wat het precies is waar u naar op zoek bent. Eventueel is het mogelijk om ook nog extra voorbeelden aan te leveren. We geven u graag een mooi totaalbeeld van wat u van Infinity Design kunt verwachten. Voor u het weet heeft u een mooi design tot uw beschikking. En waar nodig verzorgt Infinity Design ook direct het drukwerk. Dat betekent dus dat u dadelijk met één partij direct alles heeft geregeld. Een afstemming tussen een grafisch ontwerper en een drukker is dan niet meer nodig. In plaats daarvan wordt dit allemaal op één plek geregeld. Meer kunt u zich niet wensen. We kijken er naar uit om op een succesvolle wijze met u samen te werken!

0

Scroll naar top