OFFERTE AANVRAGEN

Het aanvragen van een offerte is de eerste serieuze stap richting een succesvolle samenwerking met Infinity Design. Er zijn in de basis 3 redenen om dit te doen. Wij merken dat onze klanten de volgende punten als serieuze voordelen ervaren van het aanvragen van een offerte:


#1: Creëert een kostenoverzicht
We begrijpen als geen ander dat het voor u belangrijk is wat de kosten van het design en het mogelijke drukwerk precies gaan zijn. De kosten spelen uiteindelijk toch een rol bij het wel of niet aangaan van een samenwerking. Vandaar ook dat we de optie tot een offerte aanvragen op onze website hebben opgenomen. We willen het makkelijk voor u maken om alle kosten mooi op een rijtje te zien.
Aan de hand van dit kostenoverzicht maakt u een onderbouwd besluit. U weet precies wat de verschillende factoren zijn die een rol spelen bij het uitbesteden van de grafische vormgeving. Het is een financieel verantwoorde manier van zakendoen. Het heeft daarbij ook onze voorkeur dat we geen kosten voor u achterhouden, maar dat u vooraf precies weet wat u allemaal kwijt gaat zijn. Het is namelijk onze ervaring dat dit leidt tot de hoogste klanttevredenheid. En dat is waar we bij iedere opdracht weer opnieuw naar streven.

#2: U zit nergens aan vast
Verder is een zeer aantrekkelijke eigenschap van een offerte dat u nergens aan vast zit. U ontvangt verregaande informatie over de mogelijk uit te voeren opdracht, zonder dat u deze opdracht direct ook aangaat. Het is het ideale scenario voor u als klant. Wij doen er alles aan om de offerteaanvraag zo volledig mogelijk te maken. Vervolgens kunt u in alle rust beslissen of u wel of niet tevreden bent met het aanbod. Pas daarna is het de bedoeling om een definitief besluit te maken. Hou het heft in eigen handen dankzij een offerteaanvraag bij Infinity Design.

#3: Schept duidelijkheid in benodigde stappen
Tenslotte schept het aanvragen van een offerte voor een grafisch ontwerp inclusief mogelijk drukwerk ook duidelijkheid met betrekking tot de benodigde vervolgstappen. In de offerte laten we u duidelijk weten wat er van u verwacht wordt. U kunt de offerteaanvraag dan ook zien als stap één in het volledige proces. Vanaf dat moment wordt pas het creëren van het design zelf in gang gezet. Dit verloopt als volgt:

  • Idee
  • Voorstel
  • Realisatie
  • Aanpassing


Wanneer u al deze stappen heeft doorlopen, heeft u als het goed is een eindresultaat tot uw beschikking waar u 100% tevreden mee bent. Echter begint dit dus allemaal met een simpele, vrijblijvende offerteaanvraag. Bent u momenteel dus op zoek naar een grafisch ontwerp? En heeft u daar eventueel ook nog direct het drukwerk bij nodig? Dan is dit hét moment om actie te ondernemen. Graag ontvangen we van u de relevante informatie met betrekking tot deze wens. We gaan dan voor u aan de slag om een gedetailleerd kostenoverzicht op te stellen. U kunt dan vervolgens in alle rust beslissen of u met Infinity Design in zee gaat!

0

Scroll naar top